Tover jezelf om tot Vampy Pin-up

0 beoordelingen

Je vriendin gaat trouwen en jullie zoeken een originele invulling voor het vrijgezellenfeest? Iets actiefs, gezelligs, leerzaam en passend bij haar liefde voor vintage.

Sugarcoated (DE Pin-up fotostudio van Nederland) heeft speciaal voor deze gelegenheid een workshop Pin-up Hair & Make-up samengesteld. In 3 uur tijd gaan we jullie heel veel leren op het gebied van vintage haar en make-up. Door middel van voorbeelden, tips & tricks en oefeningen komt jullie persoonlijke vampy pin-up look tot stand. Dit alles natuurlijk onder het genot van een glaasje prosecco (of 2) en wat lekkers.

TIP: Deze workshop is ook handig ter voorbereiding op the big day, dan kunnen jullie allemaal in style verschijnen!

Extra opties. Jullie kunnen ervoor kiezen om de Bride-to-be extra in het zonnetje te zetten door haar een Sugarcoated fotoshoot kado te doen als suprise. Willen jullie meer? Ga dan voor de complete groepsfoto als Rosie the Riveters/Factory Workers, Sailor Lady’s of Perfect Housewifes! Volledig gestyled door het Sugarcoated team zodat het plaatje helemaal klopt.

Door de ligging van de stijlvolle studio in Rotterdam centrum is het arrangement naar keuze perfect te combineren met een avondje flaneren en flirten in de stad met je bombshell looks.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.