Thermae Son: beauty and high tea

0 beoordelingen

Beleef een onvergetelijke meidendag uit! Gezellig tutten en genieten van zoete & hartige hapjes? Dat kan! Met eigen gezelschap genieten van een voortreffelijke 3-gangen High Tea en daar gezellig tutten met een workshop Clarins (beauty/visagie/make-up)

Clarins, een top beautymerk op wereldniveau. In 1954 opende Jacques Courtin zijn eerste schoonheidsinstituut in Parijs. Clarins komt voort uit liefde, voor de schoonheid van vrouwen en zorgt voor de magische ontmoeting van plant en hand. Clarins is onmisbaar in de wereld van schoonheid. Een ervaren en enthousiaste Clarins specialiste verzorgd op spontane wijze een leuke Clarins groepsworkshop (60 minuten), waarbij tips en trucs worden gegeven op het gebied van beauty, visagie en make-up. Met een persoonlijke touch weet jij voortaan hoe je het beste voor de dag komt!

Na of voor de workshop genieten jullie van een heerlijke luxe 3-gangen High Tea (2-2,5 uur). De High Tea bestaat uit een soepje in wijnglas vooraf, 7 zoete hapjes gevolgd door de laatste gang 7 hartige hapjes per persoon. Geheel in thema aangekleed en de hapjes worden geserveerd in gangen en op etagères. Inclusief onbeperkt koffie/ thee in diverse smaken /ijswater. Een gezellig, leuk en ontspannen meiden dagje uit!

Inclusief

  • Ontvangst door gastvrouw/gasheer;
  • Heerlijk 3-gangen High-Tea;
  • Onbeperkt koffie/thee/ijswater
  • Clarins workshop met tips en advies;


Uit te breiden met
Ontvangst met een glas prosecco € 4.00 per persoon
Clarins cadeaugeschenk voor de vrijgezel, vanaf € 50.00
Extra behandeling voor de vrijgezel, vanaf € 29.00

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.