The Wedding Game

7 beoordelingen

Je bruiloft is vanavond maar er is nog niks geregeld! En nu?! Niet in paniek raken, maar de mouwen opstropen. Ga met je vriendinnen op pad en race door het centrum van een stad naar keuze. 

Vergeet het geijkte konijnenpak en die stripper die-er-op-de-foto-wél-lekker-uitzag: een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn. In teams gaan jullie op pad om de dag te redden! Via de smartphone krijg je door waar je een taart, ringen, trouwjurk, auto en alle andere zaken kunt vinden om de bruiloft te redden! Maar je moet er wel wat voor doen……… Overtuig participanten om mee te helpen met het redden van jullie bruiloft. Ook zijn er fictieve "figuren" in het spel die je willen dwarsbomen, dus let goed op waar je heen loopt.

Heel veel plezier staat op het programma. Jullie vrijgezel en de rest van de club zijn ‘hot and happening’ vandaag.

Wat staat jullie te wachten tijdens The Wedding Game?
Tijdens het ontvangst, onder het genot van een drankje, volgt een korte speluitleg. Dan wordt de groep verdeeld in teams en gaan jullie op pad. Race naar de verschillende “bruiloft punten” en voer de meest hilarische, foute en mode gerelateerde opdrachten uit. Een telefoonnummer regelen van een lekkere vent bijvoorbeeld. Voor de aanstaande, nu het nog kan! Of een dress to impress contest, waarin jullie jezelf uitdossen ! Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.

Honger naar meer?
Niet alleen flirten maakt hongerig. Een lunch of diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.

The Wedding Game

€ 29,50 Prijs p.p.
incl. BTW

Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 249 plaatsen mogelijk 

Kleinere groepen dan 12 personen of groepen groter dan 20 personen ontvangen een aangepaste offerte.

The Wedding Game

€ 29,50 Prijs p.p. incl. BTW

Vanaf 12 personen kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 249 plaatsen mogelijk 
 • Jade 2019-04-22 22:01:46
  Alle opdrachten voor de bruiloft kunnen maken in het lekkere zonnetje. Zeker een aanrader. Leuke begeleider. Doetinchem The Wedding Game 20 april 2019
 • Katrien 2019-04-22 22:02:36
  We vonden het een superleuk spel met veel verschillen de uitdagingen. Goed georganiseerd. Soms werkte de gps niet zo goed. Hasselt The Wedding Game 13 april 2019
 • Myrthe Pasmans 2019-04-22 22:03:29
  Erg leuke activiteit voor een vrijgezellendag! Den Haag The Wedding Game 4 april 2019
 • Christine 2019-04-22 22:04:04
  Bedankt voor de leuke dag! Goed georganiseerd! Zwolle The Wedding Game 4 april 2019
 • Laura Boerrigter 2019-04-22 22:04:34
  Voordien heel duidelijk geïnformeerd. Leuke begeleider en super leuke opdrachten. Zeker aan te raden!! Enschede The Wedding Game 19 november 2018
 • Remy Eidhof 2019-04-22 22:05:45
  Vandaag de wedding game gedaan onder begeleiding van Andy! Geweldig leuk! En Andy was een geweldige begeleider en deed het super leuk. Bedankt!!! Enschede The Wedding Game 3 november 2018
 • Roely 2019-04-22 22:06:50
  We hebben de weddinggame gedaan in enkhuizen.het spel werd ook goed uitgelegd door andy.echt heel leuk en verrassend omdat we de opdrachten ook niet wisten.dat maakt het ook spannend.je moet een aantal punten scoren en dan krijg je een verassing we konden kiezen of we in 2 groepen gingen of samen wij vonden het leuk om het samen te doen .We hebben er heel veel lol mee gehad.we raden het ook dan aan om dit uitje te doen je bent lekker bezig .

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.