Strip diner vrijgezellenfeest mannen

1 beoordelingen

Strip diner voor een vrijgezellenfeest mannen!

Een gezellig vrijgezellenfeest met een erotisch tintje? Dan mag het Strip Diner absoluut niet ontbreken! Stel je eens voor; met je beste vrienden natuurlijk de vrijgezel heerlijk dineren en daarbij genieten van een spannende stripshow. Wat het precies inhoudt? Dat ontdek je hieronder.

Een geslaagd vrijgezellenfeest organiseren vergt een aantal belangrijke factoren. Deze ‘ingrediënten’ maken dat je feest naar meer smaakt. Eén van de belangrijkste aspecten, naast de big surprise, is een gezond tintje spanning. Hierdoor zit iedereen op het feest vanaf de eerste minuut op het puntje van zijn of haar stoel en zit de sfeer er meteen al lekker in. Met het Strip Diner ben je verzekerd van een onvergetelijk vrijgezellenfeest vrouwen.

Spanning en sensatie voor iedereen;

Het maakt niet uit hoe jong of hoe oud de vrijgezel is, of dat het om een man of een vrouw gaat. Een Strip Diner is altijd even leuk en spannend, voor iedereen. Het begint als een ‘doodgewone’ avond; de vrijgezel, zijn of haar beste vrienden en jij gaan aan tafel voor een heerlijk 3-gangen menu. Op deze manier zal de vrijgezel ook niet meteen doorhebben dat het om een vrijgezellenfeest gaat, want lekker uiteten gaan, wat kan daar nou bij misgaan?

Als het hoofdgerecht eenmaal aan het zakken is begint de pret pas écht. De vrijgezel krijgt zoals het hoort alle aandacht en wordt op een wel heel bijzondere manier in de spotlights gezet! Overdonderd van verbazing wordt de vrouw of man in het zicht van iedereen verleid door een sexy vrouw of man. De aanstaande bruid(egom) krijgt namelijk een verrassende striptease. Een sexy vrouw of man zal de vrijgezel ‘voor de laatste keer’ laten genieten van het vrijgezelle bestaan. Niet alleen de vrijgezel mag ervan genieten, ook jij en je vrienden kunnen zich kostelijk vermaken met deze bijzondere, eh… bijkomstigheid.

De strippers in stijl

De vrijgezel wordt deze avond helemaal in de watten gelegd. Dat gebeurt niet zomaar, want je stripper haalt alles uit de kast om een onvergetelijke show te bezorgen. Zo kun je ervoor kiezen om je stripper in een bepaald thema voor te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan zo’n heerlijke spannende politievrouw, of een stoere gespierde man in een matrozenpak. Niets is te gek en ze doen er alles aan om een bijzondere indruk achter te laten. Eén ding weet je zeker; dit zal de vrijgezel nog lang bijblijven!

Strip Dineren in de grote steden

Misschien heb je al bedacht waar je jouw vrijgezellenfeest gaat organiseren. Zo niet, dan hebben wij een paar tips voor je. Een grote stad is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest. Je vindt namelijk vele soorten vrijgezellenfeest activiteiten in de grote stad. Zo ook dit Strip Diner! Het stripdiner kan geboekt worden in grote steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen en Antwerpen.

De locaties voor Strip Dineren bevinden zich in het stadscentrum, dus je bent op een hele gunstige en bereikbare plek als het om stappen en uitgaan gaat. Het leuke hiervan is dat je voor of na het strip diner nog een andere leuke vrijgezellenfeest activiteit kunt doen in de dezelfde stad! Van tevoren kan je bijvoorbeeld één van onderstaande activiteiten uitvoeren:

·         Workshop naaktmodel schilderen

·         Workshop Pimp my Tarzan

Met bovenstaande activiteiten houd jij de gehele dag het vrijgezellenfeest spannend, verrassend en on-going. Uiteraard kan je ook nog een kijkje nemen bij de populairste vrijgezellenfeestactiviteiten voor vrouwen of voor mannen.

De duur van het stripdiner is ongeveer 2 tot 2,5 uur en kost € 55,- per persoon.

Mogelijk vanaf 8 personen 
Dit is inclusief 3 gangen maaltijd en striptease show.
Nieuwsgierig naar het menu? Het menu van de strip diners zijn het zelfde als bij het erotisch dineren in des betreffende plaats.

De duur van het stripdiner is ongeveer 2 tot 2,5 uur en kost € 55,- per persoon.
Dit is inclusief 3 gangen maaltijd en striptease show.

Mogelijk vanaf 8 personen

  • Will 2020-03-10 10:17:18
    Een ongekende ervaring! Wat een geweldig goed georganiseerde middag/avond beleeft via Showtime Agency. In de middag een harstikke leuke fietstour gehad incl. bierbrouwerijbezoek en vervolgens een erotisch diner gehad met de aanwezigheid van een top Bunny. De bunny's deden hun werk met heel veel plezier en dit maakte het toch wel heel bijzonder. Vervolgens ook nog travestiet als DJ en het dak ging er af. Showtime Agency hartelijk dank, jullie zijn goed bezig! Groet Will

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.