Stout Fout Foto Feestje

0 beoordelingen

Beetje Stout, beetje gewaagd, beetje gek maar vooral origineel en heel erg LEUK!

Je komt met je vriendinnen naar de gezellige fotostudio in het centrum van Gouda, waar wij jullie ontvangen met een fijn glaasje prosecco. Een professionele visagiste maakt jullie om beurten op.

De fotograaf maakt een eerste mooie foto van jou met je SMOKEY-EYES en je zwoele blik..

Intussen is er voor de andere dames een DIY workshop aan de grote tafel…
We gaan PIEMELPIMPEN…!
Met het schilderschort voor is er voor iedereen is een gipsen piemel (niet te groot, niet te klein, precies goed…) die je zelf kunt beschilderen, beplakken en versieren… Dit zorgt voor grote hilariteit en creativiteit..!

Als iedereen is opgemaakt, mogen jullie nog een keer om beurten op de foto maar dan BOUDOIR.. wij hebben van alles in huis om jou stoute kant even naar boven te halen.. bontjassen, kousen, hoge hakken, korsetjes in alle maten en varianten.. De foto wordt pikant maar met een flinke KNIPOOG!
De make-up en de fotograaf zorgen ervoor dat het een super leuke foto wordt.

En als afsluiter is er nog een stout cadeautje voor iedereen uit de GRABBELDOOS… wat zou het zijn….?

Je kunstwerk, het cadeautje neem je in een leuk tasje mee naar huis en de foto’s sturen wij na een paar dagen in hoge resolutie toe.

Het ‘Stoute Foute Fotofeestje’ is een geweldige beleving met blijvende ‘stoute’ herinneringen…(om mee naar huis te nemen J )!

Het feestje is uiteraard uit te breiden naar eigen wensen zoals een Stripper, lekkere Sushi noem maar op, neem hiervoor contact met ons op.

Vanaf 45,-- per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.