Piemelpimpen met Drag’s

0 beoordelingen

Piemelpimpen met Drag’s !

Maak je klaar voor de meest melig activiteit ooit! Bij Cafeeetje Heeeurlijk in Gouda gaan jullie gezellig je eigen gipsen piemel pimpen onder leiding van de lieftallige charmante (tikkeltje stoute) Drags Patsy Prozac en Gloria Gloryhole!

Gastvrouw Lizette Oudijk ontvangt jullie in haar donkerbruine Cafeeetje in het centrum van Gouda met een heerlijke cocktail, waarna Patsy en Gloria hun entree maken en jullie begeleid met het pimpen van je eigen piemel met verf, glitters en andere blingbling. De goedgebekte dames geven jullie (ongewenst) nog veel meer “nuttige” diy tips ;-)

Onze fotografe maakt voor jullie een sfeerimpressie en jullie kunnen natuurlijk allemaal met de dames en je kunstwerk op de foto.

Om niet uit te drogen serveert Lizette nog een extra cocktail tussendoor.
De piemel kun je meteen meenemen in een gezellig tasje en de sfeerimpressie wordt jullie naderhand nog eens toegestuurd.

Duur: ongeveer 5 kwartier;  prijs 44,50 pp;  minimaal 8 deelnemers.

Cafeeetje Heeeurlijk, 

Wijdstraat 2 Gouda

Wil je dit doen? Info / reserveren (op tijd reserveren! Ivm de drukke agenda van de Dames!:)

Vanaf 45,-- per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.