Moving - film maken

4 beoordelingen

Maak samen een film of trailer op jullie eigen locatie.

Wordt het een romantische, actie, komische of avonturenfilm, fantasy of autobiografisch?...  jullie schrijven het script.
Dit script wordt uitgewerkt onder begeleiding van onze regisseur/cameraman en er wordt vervolgens een storyboard gemaakt. De rollen zijn verdeeld en als de verkleedkleding, attributen en accessoires zijn uitgekozen gaan jullie met de crew naar leuke en geschikte plekken om alle shots te filmen. Acteer en improviseer als de camera draait en have fun want dat staat wel voorop!

Tijdens het filmen en een fotoshoot worden er diverse foto's gemaakt en kan er ook een keuze worden gemaakt voor de dvd-hoes omdat een aantal hiervan ter plekke wordt uitgeprint.

Al het ruwe materiaal wordt in onze studio vakkundig gemonteerd. Onze editor voegt muziek, titels, voice-overs en speciale effecten toe, jullie eigen film komt tot leven! Deze wordt digitaal aangeleverd voor een optimale beeldkwaliteit, maar wordt tevens voor elke deelnemer op dvd gezet.

Tijdens een uniek en leuk uitje maken jullie samen een onvergetelijk cadeau, wat een geweldig scenario!

€ 44,95 p.p. incl. btw vanaf 10 personen

 • P. Mommers op 04-11-2017 met 11 personen - Moving 2018-05-16 19:43:40
  Ik heb de film en foto's ontvangen. Het is erg leuk geworden, complimenten!
 • J. Bauer op 14-03-2015 met 13 personen - Moving 2018-05-16 19:45:03
  Ik wilde nog even laten weten dat wij gisteren de film met z'n allen hebben bekeken en we hebben er van genoten. Flink gelachen om ons eigen acteer talent! Erg leuk gemonteerd zo! Nogmaals dank voor alles.
 • S. Berghem 2018-05-16 19:46:48
  We hebben een te gekke dag gehad. Eigen filmscenario geschreven. Met behulp van Pascale is dit een super leuk video aandenken geworden van een geweldig vrijgezellenfeest. Alle medewerking werd verleend en met veel geduld. Ook tijdens de eindmontage is er meegedacht en veel tijd besteed aan het resultaat. Een aanrader!!!
 • I. Croonen 2018-05-16 19:47:17
  De dvd's zijn binnen! En het was erg leuk om het resultaat te zien! Nogmaals bedankt voor het leuke uitje!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.