Lipdub, videoclip of korte film door heel NL & BE

4 beoordelingen

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren voor een van jouw vriendinnen?

Kies jullie favoriete muzieknummer uit, bedenk welke outfits jullie meebrengen naar de opnames en schitter in jullie eigen, professioneel gemaakte lipdub of videoclip!

Liever een op maat gemaakte korte film maken? Bedenk dan welk genre het beste past bij de vrijgezel, geef ons een paar sappige details van de vrijgezel, combineer dit met een aantal eigenaardigheden van de rest van de vriendengroep en wij schrijven op basis daarvan een grappig script. Vervolgens gaan we samen zorgen dat alles voorbereid wordt en komen wij naar jullie toe.

Camera! Licht! ACTIE!!!

Of je nu gaat voor de videoclip, de korte film of voor de lipdub: In alle gevallen leveren wij een blijvend aandenken aan een onvergetelijke dag!

Een echte lipdub opnemen heeft als kenmerk dat hij in één take word opgenomen. Dat betekend dus rennen, vliegen en springen tijdens jullie lipdub vrijgezellenfeest. Gaat er iets fout? CUT! Dan beginnen we weer opnieuw.

De manier waarop wij een lipdub opnemen is door deze eerst met jullie goed voor te bereiden en vervolgens, zoals het hoort, deze in één take op te nemen. Het eindresultaat bestaat uit “the making of”, de lipdub zelf en uiteraard de bloopers die jullie tijdens de lipdub maken. Want dat het fout gaat weten we zeker.

Nieuwsgierig geworden? Check onze website voor een paar leuke voorbeelden of vraag hier direct meer informatie aan!

Vanaf prijs per pseroon: €42,50

 • Cinderella H 2017-02-17 21:14:56
  Erg gelachen tijdens ons uitje in Zwolle. Leuke middag met een zeer professioneel resultaat. Zeker aan te raden!!
 • Jedidjah Schouwenaar 2017-02-17 21:17:13
  Voor het vrijgezellenfeest van ons beste vriendinnetje een videoclip gemaakt op BangBang! Super leuk hoe alles werd aangepakt! Hard gelachen & niks was te gek. Tijd vloog voorbij! Echt aan te raden!
 • Indre Ameja 2017-02-17 21:18:11
  It was the best team building activity we ever had! More fun than we could ever expect! The team was very professional and friendly. All organization prior to the event was flawless with full attention. I recommend this agency for any events - business and personal, will definitely be back.
 • Indre Ameja 2017-02-17 21:18:17
  It was the best team building activity we ever had! More fun than we could ever expect! The team was very professional and friendly. All organization prior to the event was flawless with full attention. I recommend this agency for any events - business and personal, will definitely be back.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.