Ibiza tassen en armbanden workshop

8 beoordelingen

Tijdens deze leuke sieraden workshop gaan we 3 armbanden maken. Een tekstarmband. kralen armband en een armband van gekleurd koord met een bedeltje of kwastje. Om de tekstarmband te maken gebruiken we slagletters en een hamer. Ook zijn er verschillende figuurs tempels aanwezig zoals een hartje of een ster. Er is een enorm grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs. Alles om jouw armband uniek te maken. Een goed idee dus voor een vrijgezellenfeest vrouwen.

Tijdens de Ibiza tassen workshop ga je je eigen rieten Ibiza tas maken. De tas is ook te gebruiken als grote shopper. Je hebt de keuze uit sjablonen, verf, lint, belletjes, bedels, kwastjes, kralen en leer. Alles om het jouw eigen unieke en persoonlijke tas te maken. 

Wij beschikken over diverse locaties. Bij het plannen van de workshop kijken wij naar jullie wensen. Zo is het ook mogelijk om de workshop bij u thuis te geven. Maar ook een workshop met na afloop een lunch, high tea of diner behoort tot de mogelijkheden.

Ibiza sieraden € 24,95 en Ibiza tassen €29,99. 

 • Erika 2017-10-06 21:46:43
  Wij hebben een workshop ibiza armbandjes maken gevolgd voor een vrijgezellenfeestje en het was super geregeld! Alles werd duidelijk uitgelegd en de dames deden het erg leuk! Bedankt! En we raden jullie zeer zeker aan!
 • Johanne 2017-10-06 21:47:17
  Wat was dat leuk!! Drie eigen, persoonlijke armband gemaakt. Het leuke is dat je echt alles zelf doet: letters slaan, letters kleuren, schuren, polijsten, buigen van de armband. Ik kom nog een keer terug hoor, heb nog heel veel ideeën over!
 • Charella 2017-10-06 21:49:15
  Workshop was erg leuk en gezellig! Ben erg blij met mijn persoonlijke armbanden!
 • Bianca 2017-10-06 21:50:14
  Een super gezellige middag gehad! De dag geëindigd met een heerlijk diner. Super geregeld. Bedankt Ilja! We komen zeker nog een keer terug!
 • Lotte 2017-10-06 21:54:02
  Vlotte communicatie en een goede workshop. Ik ben erg blij met het resultaat.
 • Maud van Amstel 2017-10-06 22:01:32
  Goed plan, zeker doen dan. Weet uit eigen ervaring, heb namelijk al eens met vriendinnen zo 'n workshop bij Ilja gedaan. Was harstikke gezellig en zal als de gelegenheid zich voordoet zeker nog eens gaan. DUS GEWOON D O E N !!!
 • Carolien Kotter 2017-10-06 22:09:59
  Leuk hoor :) Je bent een paar uur onder de pannen en wij boeken er een high tea bij. Lekker hoor :) gingen na het eten van allerlei smakelijk hapjes met een leuke armband naar huis :)
 • Jonna Verwegen 2017-10-06 22:14:45
  Tijdens mijn vrijgezellemiddag naar Byilja.nl / ilja ontvoerd. Gingen met zijn allen Ubizatas maken. Was een heel gefröbel, maar resultaat mag er zijn. Trouwdag inmiddels alweer een tijdje geleden, maar de tas (het bewijs van een hele leuke middag) gebruik ik nog steeds met veel plezier.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.