Ibiza tassen en armbanden workshop

0 beoordelingen

Tijdens deze leuke sieraden workshop gaan we 3 armbanden maken. Een tekstarmband. kralen armband en een armband van gekleurd koord met een bedeltje of kwastje. Om de tekstarmband te maken gebruiken we slagletters en een hamer. Ook zijn er verschillende figuurs tempels aanwezig zoals een hartje of een ster. Er is een enorm grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs. Alles om jouw armband uniek te maken. Een goed idee dus voor een vrijgezellenfeest vrouwen.

Tijdens de Ibiza tassen workshop ga je je eigen rieten Ibiza tas maken. De tas is ook te gebruiken als grote shopper. Je hebt de keuze uit sjablonen, verf, lint, belletjes, bedels, kwastjes, kralen en leer. Alles om het jouw eigen unieke en persoonlijke tas te maken. 

Wij beschikken over diverse locaties. Bij het plannen van de workshop kijken wij naar jullie wensen. Zo is het ook mogelijk om de workshop bij u thuis te geven. Maar ook een workshop met na afloop een lunch, high tea of diner behoort tot de mogelijkheden.

Ibiza sieraden € 22,50 en Ibiza tassen €29,99. 

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.