Fotoshoot Vrijgezellenfeest

3 beoordelingen

De fotoshoot duurt 2 uur. Het fotovrijgezellenfeest vindt plaats in mijn fotostudio in Aalsmeer.

Er zijn verschillende kleuren achtergronden. Barok stoelen, boa's, kleding, balonnen etc. van alles waarmee jullie op de foto mogen.

Diverse hapjes, wijn en frisdrank staat voor jullie klaar.

De kosten zijn 30 euro per persoon minimaal 6 en maximaal 13 personen.

Ieder krijgt een cd’tje met daarop de foto’s + 1 fotoafdruk.

Het cd’tje krijgen jullie nog niet meteen mee naar huis omdat ik eerst de foto’s nog sorteer en bewerk.

Dit duurt ongeveer 2 weken.

30 euro p.p.

 • miranda 2017-01-13 20:40:14
  Vandaag vriendinnen feestje gehad bij Jacqueline. Wat hebben we een lol gehad! We werden hartelijk ontvangen in haar sfeervolle fotostudio. Ze maakte foto's van ons apart en met elkaar. En tussendoor lekkere hapjes met een glaasje wijn. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Jacqueline we hebben echt genoten!!!
 • Miranda 2017-01-13 20:45:34
  We hebben vandaag vriendinnen feestje gehad bij Jacqueline. Wat hebben we een lol gehad! We werden hartelijk ontvangen in de sfeervolle fotostudio van Jacqueline. Er werden foto's apart en met elkaar gemaakt. En tussendoor lekkere hapjes en een glaasje wijn. We hebben echt genoten, bedankt Jacqueline! We komen graag een keertje terug!!
 • Irma 2017-05-03 20:36:11
  Onlangs op bezoek geweest bij deze studio. Er is voldoende parkeergelegenheid. We werden hartelijk ontvangen door Jacqueline. Eerst High tea en daarna begon de shoot. Het kan hoe leuker hoe gekker. Jacqueline anticipeerde op onze ideeën die we spontaan bedachten. Maar ook die we bedacht hadden voor onze vrijgezel. De foto's zijn nagestuurd en de nabestellingen zijn de deur uit! Superleuke middag gehad!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.