Flavour Visagie

3 beoordelingen

Optie 1
Make-up/Visagie workshop

Tijdens het vrijgezellenfeest leren jullie van de visagistes van Flavour Visagie hoe je jezelf zichzelf het mooiste kan opmaken. 
Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er meerdere visagistes aanwezig om het vrijgezellenfeest te begeleiden. Tijdens het vrijgezellenfeest komen allerlei visagie onderwerpen aan bod, onder andere: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick of lipgloss. De duur van het vrijgezellenfeest is ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelneemsters. De prijs van het vrijgezellenfeest in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelneemsters.

Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens op locatie in Zuid-Holland organiseren.


Optie 2
Visagie: opgemaakt worden door een professioneel visagiste

Alle deelnemers van het vrijgezellenfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie make-up/beauty vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan op locatie in Zuid-Holland organiseren.

Tijdens het vrijgezellenfeestje voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rose. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.
 
Optie 3
Visagie+ Photoshoot
Alle deelnemers van het vrijgezellenfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie make-up/beauty vragen te beantwoorden.
Vervolgens vind de fotoshoot plaats in een nabijgelegen professionele fotostudio. Wil je meer informatie hierover ontvangen dan horen wij dit graag. Voor de fotoshoot in de avonduren geldt een kleine toeslag. Minimaal 4 personen

Tijdens het vrijgezellenfeest voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rose. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes. De bruid krijgt bij dit vrijgezellenfeest een leuk presentje na afloop.

PROFESSIONELE FOTOSHOOT IN NABIJGELEGEN FOTOSTUDIO (ROTTERDAM) MOGELIJK OP AANVRAAG. WIL JE MEER INFORMATIE HIEROVER ONTVANGEN DAN HOREN WIJ HET GRAAG 

LET OP: visagie/opgemaakt worden is geen make-up workshop!

Bij Flavour Visagie kunt u tevens ook terecht voor de volgende diensten:
 

-          Make-up workshops voor iedere leeftijd
-          Bruidsdiensten
-          Gelegenheidsmake-up/ -kapsel / Persoonlijk make-up advies
-          Permanente make-up
-          Photoshoots
-          Wimperextensions
-          Wenkbrauwen / wimpers
-          Hand & voetverzorging
-          Gezichtsbehandelingen
-          Spray-tan
-          Ontharen
-          Visagie training
-          Bedrijfsfeestjes
-          Vrijgezellenfeestjes
-          Kinderfeestjes


Wilt u meer informatie over de vrijgezellenfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand aanvraagformulier.


Aantal personen
Van 1 tot 16 personen

Ligging
Flavour Visagie is gevestigd aan de Vlietlaan 46 B/C in Rotterdam

Flavour Visagie is een salon in Rotterdam / Kralingen waar je terecht kan voor verschillende beauty diensten. Elke medewerkster heeft zijn eigen beauty specialisatie erbij naast de visagie. Meerdere opleidingen zijn gevolgd om de klant de beste behandelingen te geven en daarbij de beste producten te gebruiken. De medewerksters van Flavour Visagie doen alles met heel veel aandacht en plezier.


Ons doel is om elke klant mooi en tevreden de deur uit te zien gaan.
Belangrijk vinden wij dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt in onze salon.

 

Zie de website van de adverteerder

 • Daphne 2014-07-06 20:40:28
  Onwijs geslaagde middag gehad, gezellige sfeer, goeie producten, en de visagistes waren echt goed.
 • Patricia 2014-11-18 17:41:24
  Heel gezellig en goed geregeld, zeker een aanrader!
 • Laila 2015-02-09 14:31:36
  Doen! Echt een leuke dag gehad met mn vriendinnen erg professioneel. Thanks

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.