Escape room Weesp De Toneelmeester

1 beoordelingen

Maak er echt een origineel feest van en laat jou en je team opsluiten in onze escape room!

Escape Room Weesp ‘De Toneelmeester’ bevindt zich in het backstage gedeelte van een echt theater. Het verhaal gaat dat hier jaren niemand geweest is na de noodlottige dood van de diva van het toneelstuk ‘Macbeth’. De deur gaat achter je op slot en is het aan jouw team om binnen zestig minuten te ontsnappen door samen te werken, codes te kraken, deuren te openen en zo nu en dan goed te schrikken. Omdat onze escape room door echte decorbouwers is gemaakt ziet hij er geweldig uit en de puzzels zullen jullie absoluut verbazen en zijn zeer goed doordacht. Een absolute aanrader voor jouw feest! Ben je met een grote groep? Strijdt dan tegen elkaar voor de hoogste score. Onze ontvangst is zeer gezellig in de foyer met een pooltafel, airhockey en natuurlijk een bar. Wil je je feestje uitbreiden? Daar hebben we diverse mogelijkheden voor in ons gezellige theater en daar gaan we graag over met je in gesprek.

Vanaf prijs per persoon:

18,50 (de room kost 115,- voor een team van maximaal 7 personen)

  • Tineke 2018-01-26 00:59:05
    Deze room met m'n vriendinnen gedaan, super! Ziet er goed uit en spannend verhaal. Gezellig wat gedronken na afloop. Ik verklap niks maar top en erg leuk voor de aanstaande bruid ook die wist van niks eerst.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.