Ervaar de kracht van kou met de CryoPower experience!

0 beoordelingen

Ervaar de kracht van kou met de CryoPower experience!

Wat is de CryoPower experience?

Het is een experience waarbij je kennis maakt met de kracht van kou door een cryotherapie behandeling. Dit is een behandelingsmethode waarbij het lichaam aan extreme kou wordt blootgesteld. Er wordt gebruik gemaakt van vloeibare stikstof om de temperatuur van -140 graden Celsius in de cryo sauna te bereiken.

Voordelen van cryotherapie                                                                                                            

Cryo-behandelingen zijn goed voor een aantal zaken zoals: het verbranden van vet en het tegengaan van huidveroudering, maar ook voor sporters zijn deze behandelingen met koudetherapie ontzettend geschikt om beter te presteren.

Met elkaar een bijzondere gezonde uitdaging aangaan

Het is bijzonder om deze gezonde uitdaging tijdens een vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen aan te gaan. De sessie wordt afgesloten met een gembershot en een gezonde snack.

Om de gezondheid nog meer te boosten, is het mogelijk om aansluitend te lunchen of te dineren bij een restaurant die lekkere gezonde maaltijden en dranken (biologisch, vegetarisch, veganistisch) serveert. Deze restaurants zijn zorgvuldig door ons uitgekozen. Bij interesse kun je rechtstreeks bij het restaurant naar keuze reserveren. Zie onderstaand de links bij ‘aanbevolen restaurants’

Bijzonderheden

Duur: 5 minuten per persoon

Aantal deelnemers: maximaal 15

Prijs: € 35 inclusief gezonde snack en powershot.

Plaats: Rotterdam

Bijzonderheden

Duur: 5 minuten per persoon

Aantal deelnemers: maximaal 15

Prijs: € 35 inclusief gezonde snack en powershot.

Plaats: Rotterdam

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.