Buikdans workshop

0 beoordelingen

Een buikdansworkshop op uw vrijgezellenfeest?

Dat kan! Layanah verzorgt nu workshops voor diverse gelegenheden. Bedrijfsfeesten, themafeesten, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten of iets heel anders?

Een leuke activiteit voor een vrijgezellendag is een buikdansworkshop.

Na een welkomstdrankje worden op een ontspannen en vooral gezellige manier de basistechnieken van het buikdansen aangeleerd.

Voor iedereen zijn er rinkelende heupsjaals om te gebruiken en wordt de aanstaande bruid als complete buikdanseres aangekleed.

 

Na de pauze wordt een dansje geleerd, waarmee de meiden op de bruiloft de show kunnen stelen.

De workshop buikdans duurt in totaal 1½ uur en kost € 25,- per persoon, bij een minimum aantal van 8 dames. De locatie van de workshop kan in overleg bepaald worden.

Ook kunt U bij Lanayah terecht voor een buikdansworkshop op een bedrijfsfeest, kinderfeestje, verjaardagsfeestje, culturele evenementen, sportdagen, teambuilding , communiefeesten, noem maar op!

Alle formules overeen te komen!

€ 25,00 per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.