Bruidsjurken passen just 4 fun!

2 beoordelingen

Wanneer jullie een uitje bij Brides4fun reserveren, zijn jullie verzekerd van plezier.

Onder het genot van een glaasje bubbels en wat zoetigheid kunnen jullie gedurende 2 uur bruidsjurken passen. Hoe leuk is dat?!

Wij hebben de mooiste bruidsjurken voor jullie klaar hangen van maat 34 tot maat 52.Voor ieder wat wils...

Wij ontvangen groepen tot maximaal 10 personen.

Jullie mogen met jullie eigen telefoons e/o camera's de gezelligheid vastleggen.Wij maken ook foto's van jullie. 5 door ons gemaakte foto's kosten 15 euro en verzenden wij aan jullie via WeTransfer. Ook bieden wij een MINI-FOTOSHOOT. Deze groeps-en individuele foto's kosten voor 20 stuks 50 euro. Na afloop ontvangen jullie van ons een leuke afgedrukte fotostrip.

Betaalbare FUN dus!

Denk je nog te jong te zijn? Of voel je je te oud? Heb je een maatje meer? Ben je al eens getrouwd? Of ga je dat helemaal nooit doen?Iedereen mag bij ons in een bruidsjurk!

Hoe leuk is het om dit blije moment te kunnen delen met de vrijgezel en andere vrouwen die jou dierbaar zijn?

Wij zijn gevestigd nabij het centrum van Den Haag in het pand van MOOOF. Ook Scheveningen ligt op een steenworp afstand.Een ideale plek om het feest voort te zetten.

Parkeren bij MOOOF is gratis. In de directe omgeving zijn er parkeervoorzieningen in overvloed.De halte voor het openbaar vervoer bevindt zich recht tegenover de entree.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze website of vraag hier direct meer informatie aan!

Liefs van Ilona en Danielle,

Brides4fun

Vanaf 25 euro p.p.

 • Stefanie Stolk 2017-12-26 22:44:19
  Aanrader!!!Een gezellig uitje , je voelt je goed op je gemak en daardoor heb je de grootste plezier samen! Lieve Dames die het echt leuk doen samen, ze hebben een hart voor wat ze hebben opgezet! Heel erg veel respect hoe knap ze alles hebben gedaan, kei hard gewerkt voor prachtig resultaat Ik kan iedereen aanraden om dit te gaan doen... onwijs leuk!!!!
 • Aranka Neyndorff 2017-12-26 22:45:02
  Gisteren met vriendinnen een uitje bij Brides4fun gehad, wat een leuke middag! Ze hebben heel veel verschillende soorten jurken om te passen, dus voor iedereen wat wils. Heb echt gelachen met mn vriendinnen. Ilona en Daniëlle bedankt voor de leuke ervaring!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.