Before You say “I DO” Het ultieme vrijgezellenfeest.

0 beoordelingen

BEFORE YOU SAY “I DO”

De laatste dagen van je vriendin als single zijn aangebroken en in het grootste geheim ben jij de grote organisator voor haar onvergetelijke single Event. Hoe leuk is het om quality time door te brengen met de liefste en leukste mensen die zij kent, maar daarvoor moet je wel een single event bedenken waarbij iedereen zich prettig en comfortabel voelt.Beautylooks heeft daarom het volgende voor u samengesteld:

Basic:              € 19,95   p.p. (minimaal 6 personen)

Jullie volgen als besloten groep het event “make-up starts here”.

Bij dit event leren onze professionele visagisten jullie om een perfecte basis en dag make-up aan te brengen. Ook laten de visagisten zien welke foundation het beste bij jullie huidskleur past en hoe je de ogen en mond het mooiste accentueert met als eindresultaat een prachtige natural look voor elke dag.

Excellent:          € 29,95   p.p.  (minimaal 6 personen)

De basis is de visagie workshop “make-up starts here” waarbij je een keuze kunt maken uit de verschillende Beauty Make-up opties.Eyes and lips. Tijdens deze workshop leren jullie alles wat je moet weten om je lippen te accentueren en de juiste vorm te geven. Ook leer je alle tips and tricks om een prachtige Smokey Eyete maken.Ready to  Dance. Een stoere Make-up en een knipoog met mooie en lange wimpers.Arabic or Dark Magic. Onze visagist is speciaal naar Marokko gereisd om jullie de juiste Make-up technieken te leren wat je gezicht nog meer laat stralen.Make-up starts here.Niet of weinig Make up gebruikt maar toch wel een beetje nieuwsgierig naar hoe een vleugje van alles je zal staan ? Dan is dit de  juiste workshopt voor jullie.Oefening baart kunst en je leert in kleine stapjes hoe je de make-up het beste kan aanbrengen en gebruiken.Wij ontvangen jullie in onze Coffee corner met verschillende koffie, thee en frisdrank.Tijdens het Event krijgen jullie witte/ rode wijn, rosé of alcoholvrije wijn aangeboden. Ook staan er chips en nootjes voor jullie klaar tijdens het hele BEFORE YOU SAY “I DO” Event.Tijdens de koffie kun je samen met uw vriendinnen verschillende accessoires uit de Secrets box kiezen. De aanstaande bruid en haar vriendinnen worden op de foto gezet door een van de visagisten als slot van het Event waarna de visagist de groeps foto’s via WE transfer zal sturen naar de opgegeven contact persoon.

Exclusive:       € 49,95   p.p.  (minimaal 8 personen)

Anders dan bij het Excellent event worden de foto’s bij dit event gemaakt door een professionele fotograaf en worden er naast een groepsfoto van iedereen individuele foto’s gemaakt.Zijn alle dames klaar en tevreden over de Make-up dan gaan we “als het weer het toelaat naar buiten” om de meest gekke en leuke foto’s te maken om altijd terug te kunnen kijken op een geweldige gezellige dag.

VIP:        € 99,95   p.p  (minimaal 8 personen)

Bij het VIP event krijgen jullie alles van het Exclusive event en als extra wordt jullie haar door een hairstylist onder handen genomen. Onze vakkundig getrainde stylisten zullen je lokken vlak voor je ogen transformeren. Je kunt er zeker van zijn dat onze stylisten zullen presteren door je lokken in een mum van tijd glad te strijken en te modelleren tot startklare lokken, mooie losse krullen of wat je maar wilt !De tijd die jullie bij ons doorbrengen  hangt af van de keuzes die je maakt maar reken ongeveer tweeënhalf uur tot drie uur.Tenslotte, je kunt allerlei extra opties er bij boeken zoals;High tea; Extra kosten € 19,95 per persoonlunch: Extra kosten € 19,95 per persoonHapjes: Extra kosten € 10,- per persoonStripper circa: € 225,-Limo: op aanvraagHenna Tattoo: op aanvraagWimper Extensions: op aanvraagWenkbrauwen: op aanvraagHair: op aanvraagNails: op aanvraagSchoonheidsbehandelingen: op aanvraag Waxen: op aanvraagHeeft u andere wensen dan horen wij dat graag van u.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.