Vrijgezellenfeest Amsterdam

12 Vrijgezellenfeesten gevonden

  • Avondje vrijgezellenfeest mannen
    1 beoordelingen

    Een gezellig mannen vrijgezellenfeest vind je in ons café op de Amsterdamse Wallen! Je krijgt een rondleiding in de rosse buurt  door de spannendste steegjes van de wallen. Tijdens de smartlappenworkshop zingen jullie de klassiekers van André Hazes in op een cd. Ook kun je kiezen voor een pokerworkshop of pub quiz. 

    vanaf 37.50 pp
  • Smartlappen CD opname Amsterdam
    2 beoordelingen

    Kom naar het gezelligste café van de Wallen voor een heuse smartlappenworkshop! Samen met onze accordeonist en luxe tekstboekjes neem je je eigen cd op. Nummers van Hazes, Jan Smit en Borsato.

    vanaf 15.00 pp
  • Wallen Lachtour
    1 beoordelingen

    Wallen Lachtour

    Met de grappigste gids door de rosse buurt van Amsterdam!

    Uiteraard staat jullie vrijgezel op humorvolle wijze in de spots en sluiten we af met een verrassende groepsfoto!

    vanaf 15.00 pp
  • TB Events (Door heel Nederland)
    37 beoordelingen

    TB Events is dé aanbieder van vrijgezellenfeesten voor vrouwen en mannen in Nederland, België en Duitsland. Ze bedenken en ontwikkelen alle uitjes helemaal zelf en passen het waar nodig aan op jullie wensen. Van The Hangover Game, Sex in the City, Wie is de mol en Bubbelvoetbal tot Escape rooms. Alles voor een fantastisch vrijgezellenfeest!

    vanaf 10.00 pp
  • Humor Vrijgezellenfeest Vrouwen
    0 beoordelingen

    Ontdek Amsterdam en de walletjes Met dit vrijgezellenfeest ontdek je Amsterdam met de aanstaande bruid als stralend middelpunt. Je start in gezellig Amsterdams café, met een hilarische video over de rosse buurt.

    vanaf 54.00 pp
  • BELEEF DE SUPERLOOKS EXPERIENCE
    0 beoordelingen

    Wil jij een waanzinnig vrijgezellenfeestje organiseren? Kies dan voor de Superlooks Experience! Het programma bestaat uit ontvangst met een glaasje bubbels, een visagie workshop en een professionele Fotoshoot! Vanaf €29,-

    vanaf 29.00 pp
  • CarSmash Amsterdam
    2 beoordelingen

    Geef de vrijgezel nog een keer de mogelijkheid zich helemaal te laten gaan met een superactief en stoer vrijgezellenfeest. Met werkgerei mogen jullie auto’s volkomen aan diggelen slaan. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeysticks en nog meer. Leef jullie uit en ontdek hoeveel schade jullie samen kunnen aanrichten.

    vanaf 40.00 pp
  • Get Events - Vrijgezellenfeesten in Amsterdam
    0 beoordelingen

    Op zoek naar een tof vrijgezellenfeest in Amsterdam? Bij Get Events is er altijd iets passends voor jullie vrijgezel. Van hilarische workshops, citygames, ontspannende rondvaarten over de Amsterdamse grachten tot dinershows vol entertainment. De activiteiten zorgen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen.

    vanaf 15.00 pp
  • Workshop: Lipdubben
    8 beoordelingen

    Leuk voor vrijgezellen feesten, familie uitjes, team building activiteit, bedrijven, scholen…voor iedereen! Een lipdub is een videoclip wat bestaand uit een enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

    vanaf 20.00 pp
  • Specialtours (Door heel Nederland)
    2 beoordelingen

    Vrijgezellenfeestje organiseren? Specialtours organiseert in Nederland de tofste vrijgezellenfeestjes voor mannen en vrouwen. Van een moordlunch en stripdiner tot een kinky fotoshoot. Precies voor ogen hoe de dag eruit moet zijn voor de bruid of bruidegom in spé? Kies dan voor een arrangement op maat waarbij je de dag helemaal zelf indeelt!

    vanaf 12.00 pp
  • Crazy 13 Wallenspeurtocht
    1 beoordelingen

    Tijdens de Crazy 13 Wallenspeurtocht ontdek je Amsterdam. Onderweg voer je bizarre opdrachten uit: speur naar zoenende mannen, achterhaal de identiteit van de dakloze en botvier je creativiteit op een banaan. Het verliezende team moet karaoke zingen. Maak jij de spannendste foto tijdens dit hilarische vrijgezellenfeest?

    vanaf 18.50 pp
  • Sex in the City
    1 beoordelingen

    Ontdek de wallen van Amsterdam tijdens een hilarisch vrijgezellenfeest voor vrouwen! Jullie ontdekken de wallen, fotograferen jullie vrijgezel achter de ramen, laten haar het aantal remmen tellen en voeren samen nog veel meer té leuke opdrachten uit. Een vrijgezellenfeest vol lol en blijvende herinneringen!

    vanaf 17.50 pp