Vrijgezellenfeest tips

Gaat een vriend of vriendin van je trouwen en moet er een te gek vrijgezellenfeest vooraf gaan aan de bruiloft?

Dit zijn de gouden regels om de organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen:

Stappenplan

Stap 1. Organiseer het vrijgezellenfeest samen

Zorg dat je er niet alleen voor staat, vraag een goede vriend of vriendin van de bruid(egom) je te helpen. Samen kom je op leukere ideeën. Begin op tijd met brainstormen, eventueel met meerdere mensen, maar zorg ervoor dat de organisatie bij max 2 personen ligt, anders wordt het chaos. Locaties en activiteiten moet je vaak op tijd boeken, dus wacht niet te lang met het nemen van beslissingen.

Stap 2. Bepaal de datum van het feest

Plan het feest niet te dicht tegen de bruiloft aan, maar minstens 2 weken ervoor, zodat de vrijgezelle vrouw of man voldoende tijd heeft om bij te komen van alle inspanningen.

Stap 3. Bepaal wie er allemaal uitgenodigd worden

Nodig een gezellige groep vriend(inn)en uit, die de vrijgezel graag zou willen zien op zijn/haar feest. Vraag eventueel aan de wedding planner wie er allemaal uitgenodigd zijn op de bruiloft en selecteer een leuke groep mensen. Zorg ervoor dat deze mensen ruimschoots van tevoren worden ingelicht, zodat ze hun agenda kunnen blokkeren en zorg er ook voor dat ze hun mond houden, zodat het wel geheim blijft voor de vrijgezel.

Stap 4. Bepaal het budget

Maak een goede begroting van alle kosten, zodat het voor iedereen duidelijk is wat ze moeten bijleggen. Denk aan kosten voor vervoer(taxi!) , eten & drinken, activiteit. Houd er rekening mee dat niet iedereen even veel geld te besteden heeft en maak dus een goede afweging van wat wel en niet binnen het budget past en wat mensen eventueel nog extra willen bijleggen.

Stap 5. Bepaal de locatie

Locatie is erg belangrijk! Kies een centraal gelegen plek, wat voor iedereen goed te bereiken is. De locatie is natuurlijk afhankelijk van eventuele activiteit, drinken en eten kan je overal. Het is ook altijd leuk de vrijgezel mee te nemen naar zijn vroegere studentenstad.

Stap 6. Bepaal een activiteit

Wordt het sportief of creatief? Kies iets uit wat bij de meeste mensen aanslaat, eventueel kun je het enthousiasme voor een bepaalde activiteit even peilen van tevoren. Kies iets uit waarbij je geen speciale kleren hoeft mee te nemen, hoe meer bagage, hoe meer gesjouw. Als je het leuk vind kan je natuurlijk een opvallend outfit aan de vrijgezel en vrienden geven, om als een vriendengroep herkenbaar te zijn; maak het niet te bont, maar houd het acceptabel.

Stap 7. Boeken maar!

Neem eerst een optie voordat je gelijk boekt. Zorg ervoor dat iedereen betaald heeft voordat je alles vastlegt. Vraag een schriftelijke bevestiging van de afspraken die je maakt bij restaurants en activiteitenbureaus.

Stap 8. Onthoud goed…

De vrijgezel staat deze dag in het middelpunt en moet voor hem/haar een onvergetelijke dag worden. Zorg dat je alles regelt, houd mensen bijeen, zorg dat ze niet teveel drinken en zorg voor een leuke toespraak, om nog even zijn of haar laatste vrijgezellenmomentje te benadrukken

Boeken maar!

Tips

Tip 1: Maak tijdens de dag foto’s en maak er een leuk fotoboek of een fotolijst voor meerdere foto's van om tijdens de bruiloft kado te geven, hier kunnen de vrienden en vriendinnen hun persoonlijke boodschap bijzetten

Tip 2: Een t-shirt voor de vrijgezel met opdrachten, succes gegarandeerd! met Neem een stift mee en zorg dat alle vakjes afgewerkt worden! Wil je dat hij of zij extra opvalt, bestel dan een t-shirt in kleur. Tevens ook t-shirts voor de begeleiding van de vrijgezel. Klik hier voor alle shirts!

Tip 3: Maak de vrijgezel goed herkenbaar met de accessoires van Vrijgezellenfeest.nl! 


Tip 4: 

Maak hier een gepersonaliseerd feestmasker van jezelf of jouw vriend voor maar €4,95!

Een unieke ijsbreker voor een vrijgezellenfeest.


Je vindt hieronder een groot aantal tips en ervaringen voor vrijgezellenfeesten welke zijn ingezonden door onze bezoekers. Aan jou om te beoordelen of deze opdrachten of activiteiten acceptabel zijn. Gebruik onderstaande lijst om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is. Hoe je het e.a invult is je eigen verantwoordelijkheid!

Zelf een tip plaatsen
Naam
E-mailadres
Plaats
Foto
Titel
Tip
 • "Workshop Handjobs"
  Ik geloof dat ik nog nooit zo hard heb gelachen! Bij ons kwam een vrouw aan huis die ons een workshop gaf in aftrekken. WEL 21 TECHNIEKEN! Het koste ons 15 euro per persoon en we gingen naar huis met flinke spierpijn en een ontzettend mooi diploma. echt een aanrader en supergoedkoop. Ze doen het allemaal heel netjes en zeker niet ordinair.
  Geplaatst door: Denise uit Enschede
 • "Vrijgezellenfeest in Brabant"
  Voor een vrijgezellenfeest in Brabant ben je bij ons aan het juiste adres. Op www.gijenik.nl vind je een aantal leuke opties om je vrijgezellenfeest te vieren bij Cafe Gij&ik. Van de lunch tot het diner, van de activiteit tot een avondje stappen. Wij maken jouw vrijgezellenfeest compleet!
  Geplaatst door: Café Gij&ik uit Gemert
 • "Voor 1 dag model"

  Voor 1 dag model!

  Ik moest een vrijgezellenfeestje voor mijn zus organiseren en hoorde dat je bij www.fotofeestje.nl mooie glamour-fotoshoots kan laten maken! Voor 1 dag model zijn, dat leek ons wel wat! Samen met haar vriendinnen, collega's en enkele familieleden werden we opgemaakt, gestyled, kregen we een echte modellen-coaching en niet te vergeten hele mooie foto's, individueel, maar ook prachtige groepsfoto's en dat alles met hapjes en drankjes, muziek en een hele hoop lol! Zelfs mijn oma van 75 jaar vond het fantastisch! Echt een aanrader!!

  www.fotofeestje.nl

  Bedankt lieve mensen van Fotofeestje!!

  Geplaatst door: Karin Verstap uit Maastricht
 • "Cursus erotische massage"

  De cursus erotische massage was echt geweldig, gevonden via deze site! Rubriek erotisch ;-)

  We hebben een gezellige, sfeervolle en leerzame vrijgezellenavond gehad. We hebben onderling ook heel wat afgelachen maar ook serieuze aantekeningen gemaakt om alles in de praktijk kunnen brengen. de mannen van ons waren erg benieuwd en hebben zeker nieuwe ervaringen opgedaan, ik hoor regelmatig het vuurtje maken en gehakt ballen draaien voorbij komen.

  Geplaatst door: Sandra uit Nieuwkoop
 • "Isupermodel "

  De "isupermodel experience" is een super vrijgezellenfeest met een glamour fotoshoot! Voor mijn beste vriendin wilde ik het perfecte vrijgezellenfeestje organiseren. En het wax geweldig!! We kwamen aan in een prachtige, professionele fotostudio waar we ontvangen werden met hapjes en drankjes, opgemaakt en gestyled gingen we naar de fotostudio waar we werden gefotografeerd als echte supermodellen. Voor mijn vriendin heb ik de mooiste foto\'s vergroot tot een posterformaat en bij mij thuis hangen er ook een paar foto\'s aan de muur! De " isupermodel experience" is echt een aanrader!

  Geplaatst door: Tess uit uit Elst
 • Getoond 1–10 van 3511234567...3536